This topic is: resolved

Pictures not showing well is adore

  • annpeart
    Participant
    Post count: 14
    # 1 year ago

    Hello,

    In the Adore HTML template, at the bottom of the site where the pictures are located for some reason, they are not showing the correct size. They seem to be showing the original bigger sizes, not like the sizes in your template. Attached is the picture of my website and yours. You can also view it at the link below.

    http://ccinzion.org/

    Attachments:
    You must be logged in to view attached files.
    SupportSupport
    Participant
    Post count: 5
    # 1 year ago

    Thanks for contacting imithemes support, support staff will contact you shortly and assist you at above query.

    Support response time can be upto 24-48 hours on weekdays and 48-72 hours on weekends.

    please be patient

    AuthorAuthor
    Keymaster
    Post count: 26584
    # 1 year ago

    Hi there

    Below css code in your custom.css file is causing it to show big size images, remove this to fix the issue.
    .gallery-updates.cols5 > ul > li, .gallery-updates.cols4 > ul > li, .gallery-updates.cols3 > ul > li, .gallery-updates.cols2 > ul > li{
    width:50%;
    }

    Thanks

    annpeart
    Participant
    Post count: 14
    # 1 year ago

    The custom.css file in the css folder is empty. I went back to the original folders and they too seems to be empty.

    AuthorAuthor
    Keymaster
    Post count: 26584
    # 1 year ago

    Yes, that is an empty file called on every page of the template, this is for users own custom css. You just need to paste the above provided code in there. Thanks

    annpeart
    Participant
    Post count: 14
    # 11 months, 3 weeks ago

    Did what you said but the pictures are still big.

    annpeart
    Participant
    Post count: 14
    # 11 months, 3 weeks ago

    Hi I Did what you said but the pictures are still big, they didn’t shrink to the size you have on your original template

    AuthorAuthor
    Keymaster
    Post count: 26584
    # 11 months, 3 weeks ago

    Share your style.css file with me and I will fix it for you. Thanks

    annpeart
    Participant
    Post count: 14
    # 11 months, 2 weeks ago

    Hi Here is the file. I attached it, hope this is what you meant.

    Attachments:
    You must be logged in to view attached files.
    AuthorAuthor
    Keymaster
    Post count: 26584
    # 11 months, 2 weeks ago

    Try using this style.css http://d.pr/f/XwYY3Q

    annpeart
    Participant
    Post count: 14
    # 11 months, 2 weeks ago

    Hi I uploaded the file that you sent me but still the same issue, are you sure that you didn’t need the custom.css file instead.

    AuthorAuthor
    Keymaster
    Post count: 26584
    # 11 months, 1 week ago

    I can see the gallery section perfect on your website now http://d.pr/i/0p24AK
    Try clearing your browser cache. Thanks

    annpeart
    Participant
    Post count: 14
    # 11 months, 1 week ago

    You are right I see it now. Thanks

    AuthorAuthor
    Keymaster
    Post count: 26584
    # 11 months, 1 week ago

    Great! Thanks

Viewing 14 posts - 1 through 14 (of 14 total)

The topic ‘Pictures not showing well is adore’ is closed to new replies.